Bikecore závodil v Trnavě

11.07.2015 15:26

Po kratké přestávce pokračoval serál WBS dalším závodem v Trnavě. Ředitel vyslal svatou trojici Pecana, Zdenála a Čendu, aby reprezentovali Bikecore OE.

Kluci mají tvrdě natrénováno a tak se ani v tropickém vedru výzvy nezalekli a vyrazili v sobotu na trénink, aby byly na nedělní závod co nejlépe připraveni. Spolu se závodníky vyrazila i fanouškovská základna, která vytvořila během závodu výbornou atmosféru.

Zeptali jsme se Pecana jak se mu závodilo a dostali jsme vyčerpávající odpověď. "V pohodě", sveřil se Pecan. Díky své stabilní jízdě skončil na dobrém celkovém 53. mistě.

Zdenál, který trénuje převážně v Praze, dorazil na trénink hodně namotivovaný, tak jak se na pražáka sluši a patři. Bohužel to hrotil moc a v tréninku to vyndal. Tento pád ho poznamenal i v závodě, kde nemohl podat 100% výkon, ale i tak z toho bylo výborné 20. místo celkově.

Čenda se první dvě eRZety nemohl dostat do tempa. Pak se rozjezdil, držel plný furt a zlepšoval se jak to Predátor umí a celkově skončil na 45. místě.

Zavodníkům gratulace a fanouškům díky! Další závod bude 22. 8. v Podkopné Lhotě. 

CELKOVÉ POŘADÍ seriálu WBS 2015 po třetím závodě:
- 22. místo - ZDENÁL
- 47. místo - CHEINS
VOJTA a PECAN zatím bez získaných bodů.
 

Podporují nás:

 

Kontakt

Bikecore OE bikecore.oe@gmail.com