Freetime hřiště v OE - hlasuj

01.05.2019 21:00

BIKECORE OE nepořádá jen nejlepší bike závody. Už delší dobu hledáme možnosti jak v Otrokovicích vytvořit moderní sportoviště pro více druhů volnočasových aktivit. Vytvořili jsme proto návrh, který by nám přišel smysluplný a realizovatelný. 

Sportoviště jsme umístili na travnatou plochu vedle dopravního hřiště, tam kde se již několik let pokoušíme provozovat a stavět dirt a pumptrack hřiště. Časem nám došlo, že bez další pomoci nejsme schopni dostat park na potřebnou úroveň. Všimli jsme si, že v okolních městech/vesnicích vzniká mnoho kvalitních sportovišť - skateparky, pumptracky, parkour hřiště. To nás vedlo k vypracování návrhu, zjištění cen a možností realizace hřišť. Návrh jsme prezentovali městské radě Otrokovice a dozvěděli jsme se, že město právě zpracovává plán na rozvoj sportu a realizaci sportovišť v Otrokovicích. Náš návrh byl kladně přijat, ale aby se věci mohly pohnout dál musíme nyní my pomoct městu. 

V aktuálních Otrokovických novinách vyšel dotazník právě na téma sport a sportoviště v OE. Jestli chcete, aby v našem městě vzniklo něco nového něco co bude bavit vás a vaše děti, Udělejte si prosím chvilku a vyplňte dotazník. Najdete ho na stránkách města: NA ODKAZU ZDE

Jaké typy hřišť a jak by mohla sportoviště vypadat se můžete podívát na ukázkách z našeho návrhu. Myslíme, že podobné sportoviště v našem městě chybí a že v tom nejsme sami nám ukázali reakce na bohužel již zaniklý betonový skatepark, který jsme pomáhali spoluvytvořit(viz foto). Pokud tedy chceš, aby i v Otrokovicích vzniklo moderní volnočasové sportoviště, které nabídne vyžití tobě nebo tvým dětem, udělej si prosím čas a vyplň dotazník. Díky moc.

Podporují nás:

 

Kontakt

Bikecore OE bikecore.oe@gmail.com