R.I.P. BETOMÁK - vyjádření BCOE

15.01.2018 17:09

Protože se kolem ohlášeného konce punk/graffiti/Bike/Sk8 spotu "Betomák" rozhořely velké vášně, chtěli bychom úvést některé věci na pravou míru. "Betomák" je opravdu v tuhle chvíli rozebírán a prostor je uváděn do původního stavu. 

Tato záležitost je již nevratná. Situace nastala z důvodů nedořešení stavebních a admistrativních povolení z naší strany. Je pravda že se jistí lidé o tento nešťastný konec zasadili velkou měrou a cítí velké zadostiučinění, že zničili to "feťácké doupě". Nicméně by zřejmě tato situace nastala dřív či později, protože zlegalizovat tento prostor jako bike/sk8 park prostě nešlo. Je zbytečné živit nenávistné diskuze a akce, protože by to situaci pouze zhoršilo a k ničemu by to nevedlo. 

Město Otrokovice které bylo často v diskuzích terčem útoku nemá s koncem Betomáku, opravdu nic společného. Co je, ale Důležité!! - město projevilo zájem se sejít a jednat o nových možnostech mimo areál TOMA. Proto doufáme, že všechna ta námaha nebyla zbytečná a brzy začne vznikat něco nového. 

Konec Betomáku nás velice, VELICE! mrzí a chceme Poděkovat VŠEM kteří vložili SRDCE, PENÍZE a hlavně OBROVSKÉ MNOŽSTVÍ ENERGIE do tohoto prostoru. DĚKUJEME!!! Jedeme Dál!! BIKECORE OE

 

Podporují nás:

 

Kontakt

Bikecore OE bikecore.oe@gmail.com