WBS Zlín, nadcházející Kyčerka + CRASH BONUS

21.10.2015 14:23
Tento víkend se blíží finální závod seriálu WBS. Závod se uskuteční 24.10. v areálu Kyčerka ve Velkých Karlovicích. Bikecore tam bude v silné sestavě, tak se přijďte taky podívat. Více o závodě ZDE.
 
My se ale ještě ohlédneme za předposledním závodem WBS ve Zlíně. Za Bikecore stratovaly opět vyhlášené hvězdy Pecan, Cheins a Zdenál. Jako bonus byla ůčast Otrokovické "legendy" Pavla Cahy, který startoval také za Bikecore. Tratě ve Zlíně jsou závodníkům dobře známé. Závod se vydařil Zdenálovi, na kterém jde vidět, že tvrdý Pražský trénink se opravdu vyplácí. Držel se v kontaktu se špičkou a dojel na výborném 17. místě.
Pecan, podal také obdivuhodný výkon. Zvláště z "fotogenického" hlediska. Takové krásne fotky z pádu má opravdu málokdo! Nádhera, gratulujeme. To, že se opravdu snažil, aby byly fotky povedené, podtrhuje to, že spadl 2x. Vy se můžete pokochat fotkama z jeho prvního pádu. Jako tvrďák z Bikecore se samozřejmě zvedl a hned pokračoval v jízdě. I přes tyto dva pády skončil na super 53. místě.
 
Predátor Čenda drtil plný jako vždy a jeho motokrosová jízda mu vynesla 36. místo celkově. V kategorii "důchodců" obsadil druhé místo.
Pořadatelům, fanouškům i závodníkům díky. A doražte o víkendu na zmiňovanou Kyčerku. Finální závod nebude vůbec málo. Atmosféra bude výborná.
 
BCOE
 

Podporují nás:

 

Kontakt

Bikecore OE bikecore.oe@gmail.com