REPORT Pumptrack Series Kvasice 2016

05.09.2016 11:01

Ahoj, na luxusním pumptracku v Kvasicích se minulý víkend konal další závod z Pumptrack Serie. Viktor nám napsal krátký telegrafický report, tak si ho přečti, udělá mu to radost, protože se stím nepsal zbytečne:

Ani ne po roce od oficiálního otevření zdejší, již značně použitý pump, hostil výše uvedený závod. Organizátoři ( za Čembu Václav Volráb, za Kvasice Kuba Klement a Jirka Gergel se svojí Radkou mají prsty v celé seriálu tuším) odvedli poctivou práci - hlavně za časomíru, kterou zajišťovaly rádiové hodinky, palec hore!

Formát závodu byl následující: každý z účastníků měl 3 pokusy na nejrychlejší čas na necelé jedno kolo - nejrychlejší časy se pohybovaly mezi 13 a 14 s - takže sprintík (: Prvních 5 nejrychlejších se vlezlo do necelé vteřiny.

Poté dle výsledků z kvalifikace proběhl eliminátor - 2 zaráz, rychlejší šel dál.

Tuším, že kategorie byly rozděleny podle let: 0-4, 5-10,10-14,15-18,18-28, 28-37, 37-50 let, - ale toto berte s rezervou (:

Výsledky BCOE:

Zdenál vyhrál svou kateogrii v rozjezdu i eliminátor

Čenda ve své kategorii druhý a vyhrál eliminátor

Pecan byl ve své kategorii třetí.

Stani Zeli 4. v eliminatoru - respekt tak brzo po zranění.

A nakonec mě (Viktora) nasral Pacholda, který mě vyřadil v semifinále eliminatora o 0,1s. Ale ve finále stejně na Jirkův průlet neměl.

Viktor

Podporují nás:

 

Kontakt

Bikecore OE bikecore.oe@gmail.com